Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby Poelman - Duisterwinkel
Een vredige zomeravond door Coby Poelman - Duisterwinkel

Gele lissen zwijgen naast de paarse, hommels gonzen rond de akelei, maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel, hosta’s overschaduwen het flitse »

joukjevv van Velen
Het Eiland van John Grisham door joukjevv van Velen

Soms mag je meelezen met een nieuw boek (gewoon lenen) en dat kon ik gelukkig de afgelopen week met het nieuwste boek van John Grisham Het Eiland, dat omschreve »

Henk M. van Oosterwijk
Stamgasten van café D'n Ever door Henk M. van Oosterwijk

Mijn 4e boek: Info: http://www.boekenbestellen.nl/boek/stamgasten-van-caf-dn-ever  »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Vergeten lunchpakket door Coby Poelman - Duisterwinkel

Je zwaait hem uit en komt de keuken in, één oogopslag knoopt je maag, je baalt, voor niets gesmeerd, zal hij gealarmeerd »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Christen zoekt Christin door Coby Poelman - Duisterwinkel

Christen zoekt Christin Hoe vindt een man een Christenvrouw die hem als levensgezel past als hij niet zo vrijmoedig op een vrouw afstapt? »

joukjevv van Velen
Al wat Schittert van Eleanor Catton door joukjevv van Velen

Achteraf snap ik niet hoe ik al lezende in twee historische romans tegelijk verzeild geraakt ben die zich ook nog eens in dezelfde tijd (midden 19e eeuw) afspel »

Coby Poelman - Duisterwinkel
De aantrekkingskracht van zingen door Coby Poelman - Duisterwinkel

De aantrekkingskracht van zingen   Na haar begrafenis komt zijn verhaal dat haar voor even weer tot leven brengt. Een smalle gang scheidde d »

Nel Van Dongen
Huidpijn Saskia Noort door Nel Van Dongen

Ieder mens heeft duistere kanten Anne ook,ze is t.v.presentratice en journaliste .Als ze haar grote liefde dreigt te verliezen en het verdriet breed uitgemeten »

Nel Van Dongen
Sluipend gif Corine Hartman door Nel Van Dongen

jacqueline zorgt voor haar manisch depressieve moeder en haar man heeft zijn ontslag nog niet verwerkt Ze houdt van hem maar hij intimideert en manipuleerthaar »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Verjaardagsgedicht door Coby Poelman - Duisterwinkel

Verjaardagsgedicht Het is vandaag een bijzondere dag en daarom dit gedicht, jaren geleden verscheen je geboortebericht.   Je kree »