Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby Poelman - Duisterwinkel
Verjaardagskaart met Psalm 139 : 14a door Coby Poelman - Duisterwinkel

Verjaardagskaart met Psalm 139 : 14a Het is vandaag een bijzondere dag en daarom dit gedicht, jaren geleden verscheen je geboortebericht. »

joukjevv van Velen
De Bruggenbouwer – een leesnystagmus door Markus Zusak door joukjevv van Velen

Markus Zusaks apotheek bij ons thuis bevat een drietal pillen: De boodschapper, De boekendief en De bruggenbouwer. De laatste pil heeft mij een behoorlijke lees »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Inzingoefening door Coby Poelman - Duisterwinkel

Inzingoefening   Wij gaan repeteren in het aardse koor, zingen onze inzingoefeningen door. Als we warm gezongen opgaan in een lied »

kayamari Sjouktje Kopenga
Ameno door kayamari Sjouktje Kopenga

Zo trots: mijn eerste spirituele roman: 23 september 2019 is de releasedatum. Ik hoop zo dat het goed ontvangen, gelezen en dat ik uiteraard goede recensies kri »

joukjevv van Velen
Het vallen van de nacht van Minette Walters door joukjevv van Velen

Gelijk nadat ik Het laatste uur uit gelezen had, wist ik dat ik het lezen van Het vallen van de nacht (The Turn of Midnight) niet kon uitstellen. Ik was zo in h »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Ooievaars op de kerk door Coby Poelman - Duisterwinkel

Ooievaars op de kerk Stralend komt ze binnen, ‘k heb inspiratie voor je voor een leuk gedicht, 'k zag ooievaars op de Abdij, het wa »

joukjevv van Velen
Het laatste uur - The last hours Minette Walters door joukjevv van Velen

Met het boek Schaduwzijde - The Chameleons Shadow verdween Walters van mijn leespalet. Weg waren de kleurrijk uitgewerkte schetsen van gestoorde persoonlijkhede »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "De pelikaan" door Coby Poelman - Duisterwinkel

Een gedicht n.a.v. het boek "De pelikaan"   Struikelblok   Al jaren onbewogen word ik nu opgetild, wat onder mij gesch »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Diploma-uitreiking door Coby Poelman - Duisterwinkel

Diploma-uitreiking   Veelkleurig schilderen we delen van het leven, een groot vlak sociaal boven het cultureel, door ’t hele do »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Leuke ontmoeting door Coby Poelman - Duisterwinkel

Leuke ontmoeting Gistermiddag was ik aan de wandel en een dorpsgenote riep me toe:  "Leuk stukje over jou in de Streekkrant!" Zij ha »