Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Een gedicht uit mijn boek "De voordracht" door Coby

De breimachine Samen kochten ze een breier, wisselden die om de maand, truien, sokken, soms een vest rolden uit het naaldenbed. Van links naar rechts »

Coby
Uit het kerststallenboek van pastoor J. van Oss door Coby

Reiziger   Heer, ik kom bij U, mijn goud heb ik al afgedaan, wierook, dank, U toegebracht, mirre, berouw, U voorgelegd. Zo kom ik U a »

Peter
Bagage - Emily Barr door Peter

Reisverhaal met boeiende en spannende beschrijving van de karaktereigenschappen en motivaties van de betrokken personen. Aanrader !   »

Coby
"Mijn baas en ik" uit: De voordracht door Coby

Mijn baas en ik Mijn baas wil met mij wandelen maar ik ben zo bang de laatste keer langs het kanaal klonk er een harde knal, ik ben toch zo geschro »

Coby
Pirouette op het kabinet uit "Beleef de dag" door Coby

Pirouette op het kabinet   De haantjes op de kommen van het Gronings kabinet hebben hun sikkelveren opgezet, de voorste haan kijkt achte »

Coby
Een boom over leven door Coby

Een boom over leven Ooit vroeg "Trouw" om een verhaal te schrijven over wortels. Het mocht niet meer dan 500 woorden bevatten. Onderstaand verh »

mariedpt
Nieuwe spraakmakende thriller door mariedpt

Spannend van begin tot eind, de nieuwe bestseller van Wies borre: Je Suis Vondeling ! »

Coby
De jurk door Coby

De jurk   Ze lag te grabbel op de kofferbakkenmarkt, verrukt ontwond ik haar als uit een kluwen touw, heimelijk hopend dat ze me p »

joukjevv
The Song Rising van Samantha Shannon door joukjevv

Voor de dromers onder ons deel III Met enige schaamte begin ik dit blog met mijn oprechte verbazing geen blog geschreven te hebben over Shannons tweede boek: »

Coby
Kerkganger te gast door Coby

Kerkganger "ïn den vreemde" Achter mij zingt een man mijn trommelvliezen bol, zijn ritme schokt de bank. Vol overtuiging klinkt h »