Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

De illusionist
De illusionist door Jeffery Deaver
 
 
 
 
 

“super spannend!”»


Zussen voor altijd
Zussen voor altijd door Erica James
 
 
 
 
 

“Ik vond het meer een verijdelde bougetreeks om te lezen. Was wel vermakelijk en las lekker weg. Af en toe wel erg dramatisch.”»


Een keukenmeidenroman
Een keukenmeidenroman door Kathryn Stockett
 
 
 
 
 

“Eigenlijk zouden dit soort verhalen verplichte kost worden bij de geschiedenislessen. Tuurlijk wist ik wel van de rassenscheding en kende ik de naam Rosa Parks ...”»


Musicofilia
Musicofilia door Oliver Sacks
 
 
 
 
 

“Een flink boekwerk over muzikale hallucinaties. Erg interessant om te lezen en zoals we kennen van Oliver Sachs: fijne casestudies. Minder toegankelijk/makeklij...”»


Dri3
Dri3 door Ted Dekker
 
 
 
 
 

“Lekker eng en spannend boek waarvan je je steeds afvraagt wie nou die zieke moordenaar is..”»


Botten
Botten door J. Burke
 
 
 
 
 

“Erg spannend verhaal. Goede thriller waarbij je je echt inleeft in de hoofdpersoon. Ik ging zelfs de geur ruiken die in het boek werd omschreven...
Echt wat voo...”
»


Het verdwenen meisje
Het verdwenen meisje door Jodi Picoult
 
 
 
 
 

“Heerlijk boek! Het blijft boeien en leest lekker weg. het wordt vanuit verschillende oogpunten geschreven en allemaal geloofwaardig. Het zet je aan het denken, ...”»


Een stil geloof in engelen
Een stil geloof in engelen door R.J. Ellory
 
 
 
 
 

“Ik ben maar tot 1/4 gekomen. Het gaat erg langzaam. Prachtig geschreven maar ik heb het aan mijn schoonbroer doorgegeven.”»


Dochter van de jungle
Dochter van de jungle door S. Kuegler
 
 
 
 
 

“Simpel te lezen boek over het opgroeie als missionarisdochter in West-Papoea. Ik vond het wel bijzonder om te lezen hoe het leven er daar aan toe gaat. Leest le...”»