De boekendief
61. De boekendief
Het is het jaar 1939. Nazi-Duitsland. Het land houdt de adem in. De Dood heeft het nooit drukker gehad en het zal nog drukker worden.  Het leven van Liesel Mem »
De vrouw in de kooi
62. De vrouw in de kooi
Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren va »
Nieuwe maan
63. Nieuwe maan

Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit »

Christiane F.
64. Christiane F.
De Berlijnse Christiane F. gebruikt op haar dertiende voor het eerst heroïne. Een waargebeurd verhaal.

Zonder dat haar ouders of haar school het weten »
Genesis
65. Genesis
De zevenjarige Alice moet van haar vader elke dag tegen haar zin naar skiles. Op een mistige ochtend zondert zij zich af van haar skiklasje en besluit ze de afd »
Daglicht
66. Daglicht
Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière en de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld v »
Morgenrood
67. Morgenrood
'Je hoeft niet bang te zijn,' mompelde ik. 'Wij horen bij elkaar.' Ik werd helemaal overweldigd door de waarheid van mijn eigen woorden. Dit moment was zo perfe »
Het verrotte leven van Floortje Bloem
68. Het verrotte leven van Floortje Bloem

Het verrotte leven van Floortje Bloem van Yvonne Keuls zal niemand onbewogen laten. Een antwoord op de noodkreet van een aan heroïne verslaafd meisje dat ba »

Nieuwe buren
69. Nieuwe buren

Nieuwe buren is een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverhee »

Het parfum
70. Het parfum
Achter een walmende viskraam in Parijs wordt op 17 juli 1738 Jean-Baptiste Grenouille geboren. De voedsters die het ventje aan de borst krijgen houden het niet »