Herfstlied
51. Herfstlied
Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als »
Eclips
52. Eclips

'Bella?' Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat te veel spanning »

Taal is zeg maar echt mijn ding
53. Taal is zeg maar echt mijn ding
als boek én luisterboek verkrijgbaar (incl. genante bonustrack)

ZIE OOK WWW.PAULIENCORNELISSE.NL

Zodra mensen beginnen met praten, ontstaan e »
Hou je mond!
54. Hou je mond!

Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer te »

Caleidoscoop
55. Caleidoscoop
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club »
De gelukkige huisvrouw
56. De gelukkige huisvrouw
Ik ben een gelukkige huisvrouw. Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Lea Meyer-Cornelissen, een 31-jarige makelaarsvrouw uit Aerdenhout voor wie emancipatie ee »
Vrijdag
57. Vrijdag
Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaars »
Zustermoord
58. Zustermoord

Detective Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles losten samen al talloze zaken op. Tess Gerritsen biedt de lezer met de Rizzoli & Isles-serie alles wa »

De Delta deceptie
59. De Delta deceptie
Onder het poolijs ligt iets wat de wereld voorgoed kan veranderen...Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker vo »
Triptiek
60. Triptiek
Wanneer rechercheur Michael Ormewood voor een moordzaak naar de beruchte wijk Grady Homes gaat, wordt hij geconfronteerd met het gruwelijk toegetakelde lichaam »