Verbroken
41. Verbroken
Sara Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Grant County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge, mooie st »
Blauw water
42. Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er plotseling een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige »
Het Juvenalis dilemma
43. Het Juvenalis dilemma

Als de krachtige supercomputer van de inlichtingendienst NSA doldraait op een onbreekbare code, wordt de briljante wiskundige Susan Fletcher te hulp geroepen »

De paardenfluisteraar
44. De paardenfluisteraar
Een enorme truck met oplegger rijdt door een besneeuwd landschap. Niet ver van de weg rijdt een meisje op haar paard door de maagdelijk witte heuvels. De sneeuw »
Een lichte koude huivering
45. Een lichte koude huivering
Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste li »
De ontdekking van de hemel
46. De ontdekking van de hemel
Is de hemel een organisatie die op het punt staat begrepen en opgerold te worden door de technologisch hoogontwikkelde mens van de twintigste eeuw? De ontdek »
Kruistocht in spijkerbroek
47. Kruistocht in spijkerbroek
'Het boek is gewoon alleen maar goed!' NRC Handelsblad De zestienjarige Dolf uit Amstelveen geeft zich op als proefkonijn: hij zal door een materietransmitter t »
Vijftig tinten grijs
48. Vijftig tinten grijs
Wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren verkochtWanneer literatuurstudente Anastasia Steele de jonge ondernemer Christian Grey moet interviewen, ziet ze een »
De groene mijl
49. De groene mijl
een verhaal in zes delen »
De leerling
50. De leerling
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoo »