Het Verloren Symbool
31. Het Verloren Symbool
Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste geheimen uit de geschiedenis »
Terug naar de kust
32. Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria's geestelijke gezondheid beg »
Harry Potter en de geheime kamer
33. Harry Potter en de geheime kamer
PAPERBACK - Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocu »
De weduwnaar
34. De weduwnaar
Na de dood van zijn vrouw Carmen, dompelt Stijn zich onder in het uitgaansleven van Amsterdam en Ibiza. Aan rouwen komt hij nauwelijks toe. Tot hij met zijn dri »
Onderhuids
35. Onderhuids

Wat doe je als je op een dag een anonieme brief ontvangt met de mededeling dat je vermoord zult worden?

In Onderhuids van Nicci French krijgen »

Op klaarlichte dag
36. Op klaarlichte dag
Boek van het Jaar 2010. Meer dan 200.000 exemplaren verkocht.Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar »
De Hongerspelen
37. De Hongerspelen

Katniss Everdeen woont met haar moeder en haar zusje in het 12e en armste district van Panem. Daar heerst het keiharde regime van het welvarende, brute Capit »

Twilight
38. Twilight
Twlight saga deel 1

Bella is er absoluut van overtuigd dat Edward levensgevaarlijk is, maar ook dat ze onvoorwaardelijk en onherroepelijk verlief »
De chirurg
39. De chirurg

s Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de poli »

Sonny Boy
40. Sonny Boy
In de herfst van 1928 zien Waldemar Nods en Rika van der Lans elkaar voor de eerste maal. Het is een ontmoeting tussen twee werelden: hij is een jonge Surinaams »