Harry Potter en de gevangene van Azkaban
21. Harry Potter en de gevangene van Azkaban
PAPERBACK - Voordat Harry Potter aan zijn derde jaar op Zweinstein kan beginnen, moet hij de zomervakantie bij zijn gemene oom en tante doorbrengen. Door een m »
De jongen in de gestreepte pyjama
22. De jongen in de gestreepte pyjama

Berlijn, 1943. De negenjarige Bruno verhuist met zijn familie naar een plek ver weg. Hun nieuwe huis staat naast een hoog hek, een hek dat Bruno afschermt va »

Het diner
23. Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun zoons. Die »
Alles te verliezen
24. Alles te verliezen

Alles te verliezen van bestsellerauteur Esther Verhoef is psychologische thriller waain Claire kost wat kost beschermen wil wat ze heeft opgebouwd. »

De vliegeraar
25. De vliegeraar
De wereldwijde bestseller, eindelijk als graphic novelBijna tien jaar geleden verscheen de debuutroman van Khaled Hosseini.In De vliegeraar vertelt hij de aangr »
De eenzaamheid van de priemgetallen
26. De eenzaamheid van de priemgetallen
De zevenjarige Alice moet van haar vader elke dag tegen haar zin naar skiles. Op een mistige ochtend zondert zij zich af van haar skiklasje en besluit ze de afd »
Harry Potter en de steen der wijzen
27. Harry Potter en de steen der wijzen
PAPERBACK - Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de b »
Zoenoffer
28. Zoenoffer
Een duister geheim werpt een schaduw over Grant County als de dertienjarige Jenny zich moedwillig laat neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bi »
De reünie
29. De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijn »
De verbouwing
30. De verbouwing
Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière moet worden »