Gerechtigheid
11. Gerechtigheid
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is »
De schaduw van de wind
12. De schaduw van de wind
'Carlos Ruiz Zafón slaagt er telkens weer in om bij zijn lezers een huivering over hun rug te laten lopen.' - Frankfurter Rundschau

'Carlos Ruiz Zafó »
De Millenium Trilogie
13. De Millenium Trilogie
De Millennium-trilogie van Stieg Larsson nu extra voordelig samen in één e-book. Lees nu achtereen Mannen die vrouwen haten, De vrouw di »
Harry Potter en de halfbloed prins
14. Harry Potter en de halfbloed prins
Harry Potter en de Halfbloed Prins van J.K. Rowling verscheen in 2005 voor het eerst in Engeland en is het zesde deel van een zevendelige reeks. Wereldwijd werd »
Nachtschade
15. Nachtschade
In het slaapstadje Grant County ontstaat grote deining als een jonge lerares is verkracht en vermoord. De vrouw wordt gevon-den door Sara Linton, de plaatselijk »
Het Bernini mysterie
16. Het Bernini mysterie
Van de auteur van DE DA VINCI CODE en HET VERLOREN SYMBOOL Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een ver »
De eetclub
17. De eetclub
Op een koude winternacht gaat een kapitale villa in vlammen op. Evert Struyk, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, komt daarbij om »
Anna
18. Anna

Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra e »

Rendez-vous
19. Rendez-vous

In de zinderende psyhologische thriller Rendez-vous verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk.»

Een keukenmeidenroman
20. Een keukenmeidenroman
In het Mississippi van de jaren zestig wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Dr »