De jury
101. De jury
Even buiten Clantonm een klein plaatskje in Mississippi vindt een afschuwelijk misdrijf plaats. Het tienjarige AfroAmerikaanse meise Tonya Hailkey wordt ontvoer »
Onaantastbaar
102. Onaantastbaar
Detective Lena Adams heeft jarenlang geprobeerd haar gewelddadig verleden te ontvluchten. Maar bij een gedwongen terugkomst in haar geboortedorp wordt ze opnieu »
Dagboek van een geisha
103. Dagboek van een geisha
Arthur Golden vertelt in dit aangrijpende liefdesverhaal over het leven van Sayuri, een van Japans meest gevierde geisha’s. Het verhaal begint in 1929, in een »
Echte mannen eten geen kaas
104. Echte mannen eten geen kaas
Tot haar eerste dag op de middelbare school is Maria een heel gewoon meisje van twaalf. Ze woont met haar moeder en haar zus in een stad in het oosten van Neder »
Knielen op een bed violen
105. Knielen op een bed violen
'Ik ben altijd bang geweest om het complete verhaal te vertellen: het geleidelijke maar onstuitbare afglijden van een zachtaardig maar in zijn jeugd verwond man »
Een schitterend gebrek
106. Een schitterend gebrek
Lucia en Casanova leren elkaar kennen op een feest nabij Venetië, worden verliefd en beloven elkaar eeuwige trouw. Maar kort daarna verdwijnt Lucia plotseling »
Oorlogskind
107. Oorlogskind
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica’s moeder: waarom heeft zij al die jar »
Onzichtbaar
108. Onzichtbaar
Een gewelddadige gijzeling houdt de inwoners van Grant County in haar greep. Kinderarts Sara Linton en haar ex-echtgenoot politiechef Jeffrey Tolliver bevinden »
Godin van de jacht
109. Godin van de jacht
Diana is gelukkig met haar drie mannen: haar echtgenoot, minnaar en chatlover. Minder gelukkig is ze wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is - en niet weet wie de »
De kraamhulp
110. De kraamhulp
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.nl/c »