Haar naam was Sarah
1. Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Ni »
De Da Vinci code
2. De Da Vinci code
In Parijs loopt kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is »
Komt een vrouw bij de dokter
3. Komt een vrouw bij de dokter
Van dit openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft werden honderdduizenden exemplaren verkocht. K »
Het Achterhuis
4. Het Achterhuis
Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranj »
Mannen die vrouwen haten
5. Mannen die vrouwen haten
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is »
De vrouw die met vuur speelde
6. De vrouw die met vuur speelde
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde e »
Havo is geen optie
7. Havo is geen optie
Havo is geen optie is een roman over ontspoorde ambitie. Het boek neemt je mee achter de fa├žades van een villadorp, met fanatieke vaders en moeders, ongelukkig »
Duizend schitterende zonnen
8. Duizend schitterende zonnen
De ongeschoolde Mariam is vijftien wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan de dertig jaar oudere schoenverkoper Rasheed in Kabul. Jaren later moet zij de beeldschon »
De vliegeraar
9. De vliegeraar
Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in de hoofdstad van Afghanistan. Als blijk van hun verbondenheid kerft Amir hun namen in een gr »
Harry Potter en de orde van de Feniks
10. Harry Potter en de orde van de Feniks
LUISTERBOEK - Winnaar van de NS Publieksprijs 2001! Het is zomer en Harry logeert bij de familie Duffeling aan de Ligusterlaan nummer vier. Neef Dirk is onuit »