Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Argentinísima door Carola Verschoor de Berkhout Eten met de passie van de tango!<br/><br/>Uitgestrekte pampa's met rondscharrelende koeien, succesvolle voetballers die over de hele wereld de harten van de men... »
De Grote Larousse Gastronomique door JoëL. Robuchon Meer dan 4000 artikelen over de gastronomie van vroeger en vandaag. Meer dan 1700 moderne foto's van producten, technieken en gerechten. Meer dan 2500 re... »
de zilveren lepel door Onbekend De Zilveren Lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Het is al 50 jaar het best verkochte kookboek in Italië en bevat zowel de traditionele ger... »
De Syrische keuken van Imad door Imad Alarnab De Syrische keuken van Imad: een culinaire liefdesbrief aan DamascusDe Syrische keuken van Imad is niet alleen een kookboekmaar vertelt ook het verhaal van Imad... »
Levant van mezze tot baklava door Ghillie Basan Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, I... »
Midden-Oosterse hapjes door Entisar Al-Ghareeb De Arabische keuken wordt gekenmerkt door een rijk en gevarieerd aanbod aan snacks en lichte maaltijden. De bekendste is mezze, een voorgerecht dat vóór de hoof... »