Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Easy Asian Cooking door Xian Heinrich Laat je verrassen door de verscheidenheid van de Aziatische keuken en ga op culinaire rondreis door China, Thailand, Japan, Korea en Vietnam in deze prachtige g... »
De authentieke Oost-Europese keuken door Tanja Dusy Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op een culinaire reis en laat je verrassen door de verborgen schatten uit de Oost-Europese keuken. Leer bekende klassi... »
YOKO door Christel van Bree & Yoko Inagaki <p>Ontdek authentieke recepten en mooie verhalen uit Japan met 'YOKO' van Yoko Inagaki en Christel van Bree. 'YOKO' geeft een uniek inkijkje in de Japanse keuke... »
Vega Blauw door Joke Boon & Restaurant Blauw <p>Restaurant Blauw in Amsterdam en Utrecht is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de gerechten die de chefs bereiden. De Indonesische... »
Italia con gusto e amore door Annet Daems <p>Annet Daems gidst je doorheen het land waar eten geen product, maar een cultuur is. Maak samen met haar een schitterende road trip door de 20 regio's van de ... »
De Japanse keuken door Emi Kazuko & Yasuko Fukuoka Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van nat... »
500 nederlandse gerechten door Nicole Holten Ontdek heerlijke authentieke Nederlandse gerechten, maar leer vooral hoe je met het enorme aanbod aan verse lokale ingrediënten fantastische gerechten op tafel ... »
Carpati door Irina Georgescu 'Doordrenkt van passie, gemeenschapszin en de smaken van een rijke en gevarieerde cultuuur.'- NIGELLA LAWSONCulinaire melting pot uit het hart van Oost-EuropaDe... »
Parsi door Farokh Talati De keuken van de Parsi laat zich het best omschrijvenals een fusionkeuken: vluchtelingen (Zoroastrianen)uit het voormalige Perzië vestigden zich in de 8e eeuwin... »
Chinese-ish door Joanna Hu & Rosheen Kaul Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Huzijn in China geboren maar groeiden in Australië op.Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire traditiesvan hun ... »