Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Wadjan/wok kookboek
Wadjan/wok kookboek door Onbekend
De wok of wadjan is inmiddels zo thuis in de westerse huishoudens dat die bij bijna niemand meer ontbreekt. Koken, braden, sudderen, stoven, alles is mogelijk i... »
 
 
 
 
 

Thais kookboek
Thais kookboek door Onbekend
Geen exotische keuken is de laatste jaren zo sterk in populariteit gestegen als die van Thailand. Belangrijke redenen voor deze toenemende belangstelling zijn h... »
 
 
 
 
 

De smaak van India
De smaak van India door Onbekend
De Indiase keuken bestaat uit meer dan alleen maar curry’s, want het is een zeer veelzijdige keuken en kent heel veel variaties per streek. Dit boek onthult de... »
 
 
 
 
 

De smaken van Italië
De smaken van Italië door M. Ciccarello & S. Rugiati
Dit prachtige boek neemt u mee op een verrukkelijke reis door Itali. Met ruim 300 authentieke recepten en de typische Italiaanse producten uit de verschillende ... »
 
 
 
 
 

De smaak van Marokko
De smaak van Marokko door Onbekend
De smaak van Marokko brengt de natuurlijke schoonheid van het land en zijn smaakvolle, aromatische gerechten tot leven. De Marokkaanse keuken geurt naar kruiden... »
 
 
 
 
 

Serendip
Serendip door efef. com & Peter Kuruvita
Serendip is een magische reis door Sri Lanka. De Australische chef-kok Peter Kuruvita verdiepte zich in de rijke culinaire geschiedenis van zijn familie en reis... »
 
 
 
 
 

Sicilicious
Sicilicious door Loes Janssen-Miraglia
Sicilicious brengt de veelzijdige Siciliaanse keuken, die ruim vijfentwintig eeuwen oud is, in kaart aan de hand van authentieke, streekgebonden recepten, infor... »
 
 
 
 
 

De keuken van de Provence
De keuken van de Provence door Catherine Quevremont
Traditionele regionale recepten genieten momenteel veel belangstelling. De keuken van de Provence biedt heerlijke oorspronkelijke gerechten zoals druif met honi... »
 
 
 
 
 

Kookstudio - Aperos
Kookstudio - Aperos door Carlo de Pascale & [Mmmmh!]
Heerlijke hapjes en gerechtjes van hartig tot zoet van pat in deegkorst en rillettes tot pruimenclafoutis en frambozensoep. Zelfgemaakte honingmosterd barnaise... »
 
 
 
 
 

Kookstudio - Sushi
Kookstudio - Sushi door Carlo de Pascale, Touta Boottawong & [Mmmmh!]
Dit boek leert je stap voor stap de techniek van het sushimaken. Met handige stapvoorstap fotos. Overzichtelijk ingedeeld op basistechnieken recepten en sushi... »