Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De nieuwe keuken van de Veluwe door René Zanderink Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de... »
Basishandboek bakken door Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?<br/>Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?<br/>Op welk manier hanteert u een spuitzak voo... »
Pap, muesli en granola door Viola Adamsson Pap is hip en trendy, het is 'in' om pap te eten. Overal ter wereld wordt het een gezond alternatief voor fastfood. Het is snel klaar, geschikt als ontbijt, lun... »
Streetfood and snacks door Stevan Paul Snelle maaltijden uit het vuistje hebben meestal een slechte reputatie als vettige en zware snacks zonder voedingswaarde... Maar dat geldt niet meer! Het street... »
Look who's cooking door Annemike F.R. van der Meiden Dit is niet echt een kookboek maar meer een verzameling toprecepten, vergaard in de loop der tijden.Dat Annemike van der Meiden (1959) geïnteresseerd is in koke... »
Presteren & dineren door Kiwanis Den Haag In dit boek komen 21 topsporters aan het woord over hun sport en hun visie op voeding. Grote namen in de sportwereld, zoals Ranomi Kromowidjojo, Naomi van As, L... »
Een leven lang koken door Irma Heuts-Jorissen & Monique Morssinkhof-Kessen 23 December 2016:<br/><br/>The Gourmand Awards jury is delighted to announce that 'Een leven lang koken' is the national winner in its category: FOOD AND THE F... »