Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Maniera alla Italiana
Maniera alla Italiana door Roelf Holtrop
 »
 
 
 
 
 

De smaak van de Amish
De smaak van de Amish door Han Wilmink
Han Wilmink (Bijbels Culinair) duikt onder in de fascinerende wereld van de Amish in Amerika. Een leven dicht bij de natuur zonder inmenging van buitenaf. Wilmi... »
 
 
 
 
 

Spaanse keuken
Spaanse keuken door Pepita Aris
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla,... »
 
 
 
 
 

De Nederlandse keuken
De Nederlandse keuken door Janny de Moor
Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80 gemakkelijk te volgen recepten.Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van v... »
 
 
 
 
 

De smulpaap van Borghende
De smulpaap van Borghende door Wim Welberg
 »
 
 
 
 
 

De gedeelde tafel
De gedeelde tafel door Gunther C. Vieten
 »
 
 
 
 
 

Thais 5 ex.
Thais 5 ex. door
Culinair Genieten - Set van 5.Thaise maaltijden zijn heerlijk, snel en eenvoudig te bereiden en bovendien erg gezond. De benodigde ingrediĆ«nten zijn tegenwoordi... »
 
 
 
 
 

From farm to fork in Twente
From farm to fork in Twente door Nico Dingemans
From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met am... »
 
 
 
 
 

Singapore & Penang Street Food
Singapore & Penang Street Food door Luk Thys & Tom Vandenberghe
Authentieke street food met culinair avonturier Tom Vandenberghe Zet al je zintuigen op scherp en laat je meevoeren door dit culinaire reisverhaal in Singapore ... »
 
 
 
 
 

Lekker Kempens
Lekker Kempens door
- Van Lierse Vlaaikes tot trappistbier...- Heerlijke recepten met streekproducten.De Antwerpse Kempen heeft heel wat lekkers te bieden! De trappistenbieren van ... »