Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De Indische rijsttafel door Francois Blom François Blom cuisinier te s-Hage is vooral vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw ook Een kijkje in e... »
Recepten van de Haagsche kookschool door A.C. Manden Eind negentiende eeuw verschenen verschillende kookboeken bij huishoudscholen. Recepten van de Haagsche kookschool van A.C. Manden is een van de bekendste titel... »
Groot vegetarisch kookboek door J.M.J. Catenius-van der Meijden Het Groot vegetarisch kookboek van mevrouw J.M.J. Catenius van der Meijden, schrijfster van het vermaarde Groot nieuw volledig Oost-Indisch Kookboek. In Het Gro... »
Groot nieuw volledig Oost-Indisch kookboek door J.M.J. Catenius-van der Meijden Het onvolprezen Groot nieuw volledig Oost-Indisch Kookboek. Reeds meer dan een eeuw: de Indische culinaire cultuur voor iedereen buiten Nederlands Oost-Indië to... »
Onze aardappel door O.A. Corver Onze aardappel is van de hand van Odilia Corver, auteur van Aaltje - Nieuw Nederlandsch kookboek. Het nieuwe Aaltje is het eerste moderne kookboek dat in Nederl... »
Aaltje door O.A. Corver Elke huishoudschool had in de negentiende eeuw haar eigen kookboek. De bekendste titels zijn de Wanneé (Kookboek van de Amsterdamse huishoudschool) en Recepten ... »
De Braziliaanse keuken door Luciana Bianchi & Thiago Castanho Brazilië is een enorm uitgestrekt land met een overvloed aan uitzonderlijke ingrediënten en een schat aan etnische, culinaire invloeden; daaruit is een van de s... »
Mary Berry's groot Engels winterkookboek door Winkler Prins <p> </p><p> In dit interactieve <strong>Groot engels kwinterkookboek</strong> heeft Mary Berry 50 klassieke Engelse recepten samengebracht waaronder stevige soe... »
Sushi door Noel Cottrell Verslingerd raken aan sushi is bijna onontkoombaar en bovendien plezierig. Dat geldt zowel voor het buiten de deur eten als voor het zelf maken.In deze gids is ... »