Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Eivissa Food door Famke van Praag, Floor van Praag & Kim Lenders Dat Ibiza meer is dan een party-eiland weet Kim Lenders als geen ander. Ze komt al haar hele leven op het eiland en weet precies waar je moet zijn voor superver... »
Ristorante Da Gigino door Saskia Schmitz In Italiaanse families vervult eten een belangrijke rol. Eenmaal aan tafel komen de verhalen los en worden lief en leed met elkaar gedeeld; het is de leukste ma... »
20 Koreanen koken Koreaans door Nathalie Ji Yun Kranenburg In '20 Koreanen koken Koreaans' delen twintig geadopteerde Koreanen hun verhalen, recepten en liefde voor de Koreaanse keuken.... »
Ceviche door Fiona Taieb 'De culinaire trend van 2014', zo noemde chef-kok Robert Kranenborg de Peruaanse keuken in een uitzending van De Wereld Draait Door begin dit jaar. Ceviche kenm... »
Pasta door <p> </p>
<p><strong><em>De Zilveren Lepel Pasta</em> nu als paperback</strong></p>
<p>De samenstellers van <em>De Zilveren Lepel</em> hebben een nieuw boek gema... »
De klassieke Italiaanse keuken door Marcella Hazan Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers.Marcella Hazan (1924-2013) wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse kookboekenauteurs. De klassie... »
Vorstelijk tafelen in Nederland door Ter gelegenheid van de viering van 200 jaar Koninkrijk presenteert Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst de jubileumuitgave Vorstelijk Tafelen in Nederla... »