Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Spruitjes met sambal
Spruitjes met sambal door Max Hattu & Niko Hattu
 »
 
 
 
 
 

Rijksmuseum Kookt!
Rijksmuseum Kookt! door
 »
 
 
 
 
 

Ameland aan Tafel
Ameland aan Tafel door Ria Evers-Dokter
 »
 
 
 
 
 

Boekoe Bagoes
Boekoe Bagoes door Eveline Stoel, Harold Pereira & Mirjam van der Rijst
Deel de liefde voor de Indische keuken en laat je ontroeren door de boeiende verhalen van families met wortels in voormalig Nederlands-Indië. De recepten zijn ... »
 
 
 
 
 

Dutch cookbook
Dutch cookbook door Machteld Smid
The Dutch have never been known for their refined cuisine. Which does not come as a great surprise when you remember that they love eating raw herring with fine... »
 
 
 
 
 

Death by burrito
Death by burrito door Shay Ola
Spannende recepten voor moderne Mexicaanse gerechten en cocktails. Geen tex-mexafhaalmaaltijden of bevroren margarita's - alleen authentieke ingrediënten en moo... »
 
 
 
 
 

50 curry's uit Thailand
50 curry's uit Thailand door Vatcharin Bhumichitr
Het essentiële Thaise curryboek!<br/><br/>Speciaal voor alle liefhebbers van de Thaise keuken en pittig eten heeft de befaamde Thaise chef Vatcharin Bhumichitr ... »
 
 
 
 
 

Made in India
Made in India door Meera Sodha & Penguin Random House Grupo Editorial
<p><b>Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.</b>

In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten... »
 
 
 
 
 

Thailand
Thailand door Jean-Pierre Gabriel
<p><strong>De complete kookbijbel over de Thaise keuken</strong>

<em>Thailand, het kookboek</em> vertaalt de sfeer van <em>The land of the Smile</em>... »
 
 
 
 
 

De Japanse keuken
De Japanse keuken door Nancy Singleton Hachisu
De Japanse keuken biedt een unieke kijk op het dagelijks leven op een Japanse boerderij aan de hand van heerlijke seizoensgerechten. De persoonlijke verhalen v... »