Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
From Farm to Fork in the Netherlands door Nico Dingemans Dit was de limited edition van From Farm to Fork in the Netherlands (30 exemplaren met softcover ipv hardcover) speciaal voor de Horecava 2017 voor de lancering... »
Vetarme Italiaanse gerechten door Anne Sheasby Meer dan 160 Italiaanse recepten voor traditionele streekgerechten en eigentijdse creaties. Geen enkel recept bevat meer dan vijf gram vet per portie; in de mee... »
Spaghetti en co door Authentieke recepten voor gezinsmaaltijden en etentjesMeer dan 100 recepten voor heerlijke sauzen voor:spaghetti - linguine - bucatini - tagliatelle - fettuccin... »
De Nordic Kitchen door Claus Meyer Thuis koken met de seizoenenDe nieuwe Noordse keuken is perfect voor familie-eten, door de nadruk op groentes, seizoenen, foerageren, smaak en relaxed koken. In... »
De kunst van kaas door An Keymeulen Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker... »
Spicy door Irene de Vette & Maarten Laupman Neem de West-Kruiskade in Rotterdam, een straat middenin een buurt waar je meer dan honderd verschillende nationaliteiten tegenkomt. Voeg daar een paar flinke s... »
Ramen door Tove Nilsson Ramen: het Japanse comfort food<br/><br/>Ramen, de lichtvoetige Japanse maaltijdsoepen met noedels, zijn immens populair: de ramenbars schieten als paddenstoele... »
Basque door José Pizarro Spaans Baskenland, hét culinaire mekka van de wereldSpaans Baskenland is vermaard om zijn keuken -van tapasbar tot sterrenrestaurant- en wordt beschouwd als een... »