Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Neni's Tel Aviv door Neni <p>Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinair... »
Blauw door Meta van den Boomen <p>Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van... »
Japan, de authentieke keuken door Ippo Nakahara, Rebecca Milner & Tienlon Ho Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktvis... »
Casablanca door Nargisse Benkabbou Eenvoudige en uitnodigende recepten waarin de traditionele Marokkaanse kookkunst wordt gecombineerd met verfrissende, eigentijdse inzichtenDe afbeeldingen op he... »
Aan tafel in Venetië door Skye McAlpine In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voo... »
Surimam cooking door Aretha Waal, Martha Waal & Moreen Waal De SuriMAMs zijn terug: in SuriMAM Cooking 2 delen de zussen Moreen, Aretha en Martha Waal heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aa... »
Mangiare! door Deborah Vlak Voor wie de Italiaanse keuken een warm hart toedraagt is Mangiare! een onmisbaar boek. Aan de hand van culinaire woordenlijsten waarmee iedere liefhebber van de... »
Thailand door Jean-Pierre Gabriel <h3>De complete kookbijbel over de Thaise keuken. </h3><p>De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde mix van verschillende smaken: zoet, zuur,... »