Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Baru Belanda door Pascal Jalhay LUXE,GELIMITEERDE EDITIE!In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening... »
Kookboek van Den Haag door Zwaan de Nelly Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , ... »
Een Hapklare Historie van Frankrijk door Jeni Mitchell & Stéphane Hénaut Gekozen als een van de '22 boeken om deze zomer te lezen' door TIME Magazine Gekozen als een van de '8 nieuwe boeken die je moet lezen voordat je naar Frankrijk... »
Luilekkerland door Charlotte Kleyn & Onno Kleyn Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Kookte men in de Gouden Eeuw met yoghurt? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop? Aan de hand ... »
Lekker Gronings door Hans Donderwinkel Hans Donderwinkel: Lekker Gronings. Hippe recepten met eerlijke streekproductenStreekproducten zijn weer helemaal in. Logisch, want consumenten kiezen steeds be... »
My Asian Kitchen door Jennifer Joyce De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van... »
Suqar door Greg Malouf & Lucy Malouf Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisc... »
Mezze door Salma Hage <p>‘ (...) verwarmt zowel je hart als je maag.’ <strong>Time</strong></p><p>‘Hemels.’ <strong>Independent</strong></p><p>‘ Zet Midden-Oosters vegetarisch eten o... »
Gegrild en geroosterd door Anya van de Wetering, Bella Thewes & Marjolijn Rosendaal <p>Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, stoere leren schorten en grote hompen vlees vinden Marjolijn en Anya het tijd voor een li... »