Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 



Kookboek voor een rustige buik
Kookboek voor een rustige buik door Mirte Kaan
<p><strong>Eindelijk van die eeuwige buikpijn af! </strong></p><p>Dit kookboek is een uitkomst voor iedereen die te maken heeft met gevoelige darmen, en in het ... »
 
 
 
 
 

Hete kolen
Hete kolen door Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenli... »
 
 
 
 
 

Verse vis en zeevruchten
Verse vis en zeevruchten door Norma Macmillan, Norman MacMillan & Sara Buenfeld
... »
 
 
 
 
 

Buiten
Buiten door Inmerc
In Kook ook Buiten vindt de thuiskok meer dan vijftig recepten om buiten te koken én te eten. Het boekje bevat heerlijke gerechten voor op de barbecue, handige ... »
 
 
 
 
 

Everyday Vegan
Everyday Vegan door Ellen Charlotte Marie
<p>Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, dit boek van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten m... »
 
 
 
 
 

Van harte Belgisch
Van harte Belgisch door M.C. Quittelier
35 Belgische recepten aangepast aan een mediterraan dieet rijk aan groenten fruit peulvruchten noten en granen. Elk recept wordt gellustreerd met een foto. De r... »
 
 
 
 
 

Wijn Hoe? Zo!
Wijn Hoe? Zo! door F. Scheys & G. Francque
... »
 
 
 
 
 

Fete des poissons
Fete des poissons door Macandrew
... »
 
 
 
 
 

My new roots
My new roots door Sarah Britton
Sarah Britton woont in Kopenhagen en deelt haar zoektocht naar gezond en plantaardig (vegan) eten via haar wereldwijd gelezen blog MyNewRoots.org. Niet alleen z... »
 
 
 
 
 

Langs de wijngaarden van Italië
Langs de wijngaarden van Italië door Marie Florence van Es
Wel eens gehoord van de nerello mascalese? Deze autochtone druif heeft zijn oorsprong op Sicilië en groeit alleen op de vulkanische gronden van de Etna. Italië ... »