Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De chemie van wijn door Rudolf Pierik Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de... »
Met liefde geschonken door Hans Melissen & Thérèse Boer MET LIEFDE GESCHONKEN<br/>Thérèse Boer & Hans Melissen<br/>Illustraties: Peter van Straaten<br/><br/>Een boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank t... »
Cachaça. De adem van de tijger door Stijn Hiers Alhoewel cachaça bij ons nog een grote onbekende is, is het nochtans de op twee na meest gedestilleerde drank ter wereld. De productie ligt heel wat hoger dan d... »
Hugh Johnsons wijngids 2017 door Hugh Johnson <p><strong><em>Hugh Johnsons wijngids</em>: de bijbel van de ultieme wijnkenner</strong></p><p>Deze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de beginnen... »
Leven als Gort in Frankrijk door Ilja Gort Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux. <br/>In tien jaar tijd wist hij dit op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Zijn La Tulipe-w... »
Champagne door Pieter Verheyde <p>Topsommelier Pieter Verheyde geeft een overzicht van de gerenommeerde champagnehuizen en minder bekende parels uit de Champagne die hij persoonlijk heel erg ... »
Over drank door Meneer Wateetons <i>Over drank</i> is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na <i>Over worst</i>, <i>Over rook</i> en <i>Over rot</i> is dit het vierde standaardwerk va... »
Over drank door Meneer Wateetons <i>Over drank</i> is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na <i>Over worst</i>, <i>Over rook</i> en <i>Over rot</i> is dit het vierde standaardwerk va... »