Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Tarte tatin door Susan Herrmann Loomis Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name va... »
Vandaag heerlijk Italiaans door Wie houdt er nu niet van een Italiaanse maaltijd? Het eten is fantasierijk, grillig, enerverend, vol avontuur, afwisseling en raffinement.
Dit boek biedt een k... »
Good morning door Liselotte Forslin Dit boek maakt dat je de hele dag wilt ontbijten. En waarom ook niet? Deze ontbijtgerechten zijn ook perfect voor brunch, lunch of zelfs diner. Granen en pap, b... »
BioBudget door Natasja Oehlen Wat betekent dat nou eigenlijk: biologisch? Bestaan er superfoods die wél betaalbaar zijn? En hoe kweek je zonder al te veel inspanning zelf groene vingers? Dit... »
Monumenten van de Zuid-Afrikaanse wijn door F. Scheys & G. Francque Begin de jaren 90 bevrijd van de apartheid is ZuidAfrika uit de afzondering geraakt. Met ongekende snelheid haalt ZuidAfrika de opgelopen achterstand in en legt... »
Easy Asian Cooking door Xian Heinrich Laat je verrassen door de verscheidenheid van de Aziatische keuken en ga op culinaire rondreis door China, Thailand, Japan, Korea en Vietnam in deze prachtige g... »
Ras el Khellout door Laurent Med Khellout <p>'Kruiden zijn de sleutel van elk gerecht' zegt Laurent Khellout, de eigenzinnige chefkok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam. Khellouts nieuwste... »