Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Asperges, kookboek voor de fijnproever
Asperges, kookboek voor de fijnproever door S. Stich

Kookboek voor de fijnproever.



Vanaf half april tot eind juni begeleiden de asperges ons door de lente - een culinair feest voor de liefhebber. De asper... »
 
 
 
 
 

Extra Vergine
Extra Vergine door C. Ferguson
koken met olijfolie... »
 
 
 
 
 

Foie gras & eend
Foie gras & eend door E. Verdonck
Moeilijk weg te denken van de feesttafel maar ook in de dagdagelijkse hedendaagse keuken maakt ze steeds vaker haar opwachting foie gras. De receptvariaties met... »
 
 
 
 
 

Karamel
Karamel door Trish Deseine
Van uitgeverij Terra is deze serie van 3 heerlijke kookboeken uitgekomen:KaramelEen heerlijk boek voor de echte zoetekauw, waar verassend genoeg ook hartige re... »
 
 
 
 
 

Koken
Koken door H. Rottmann
Elk hoofdstuk begint met een korte uitleg over het ingredint dat centraal staat rijst salade soep eieren groenten vis vlees et cetera.Daarna volgen de vijf bela... »
 
 
 
 
 

Het Nederlandse jachtwildkookboek
Het Nederlandse jachtwildkookboek door J. Vissering
... »
 
 
 
 
 

De smaken van de midi
De smaken van de midi door A. Schuyesmans & J. Delanghe
... »
 
 
 
 
 

Om op te eten
Om op te eten door M. Paquin
koken met bloemen, vruchten en paddestoelen... »
 
 
 
 
 

Kermissen, koersen en Flandriens
Kermissen, koersen en Flandriens door F. Croes, R. Wolters & T. Vander Sande
typische gerechten uit het volksleven... »
 
 
 
 
 

De basis
De basis door F. Verheyden
De Bais is een soort kleine keukenbijbel zijn. De achterliggende filosofie is simpel: om te koken moet je de basisregels kennen, zeker als je wil experimenteren... »