Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Foie gras & eend door E. Verdonck Moeilijk weg te denken van de feesttafel maar ook in de dagdagelijkse hedendaagse keuken maakt ze steeds vaker haar opwachting foie gras. De receptvariaties met... »
Karamel door Trish Deseine Van uitgeverij Terra is deze serie van 3 heerlijke kookboeken uitgekomen:KaramelEen heerlijk boek voor de echte zoetekauw, waar verassend genoeg ook hartige re... »
Koken door H. Rottmann Elk hoofdstuk begint met een korte uitleg over het ingredint dat centraal staat rijst salade soep eieren groenten vis vlees et cetera.Daarna volgen de vijf bela... »
De basis door F. Verheyden De Bais is een soort kleine keukenbijbel zijn. De achterliggende filosofie is simpel: om te koken moet je de basisregels kennen, zeker als je wil experimenteren... »