Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Azijn door M. Briggs Dit boek beschrijft de geschiedenis van azijn vanaf de toevallige ontdekking meer dan 10.000 jaar geleden tot de Eerste Wereldoorlog toen azijn in de loopgraven... »
Bakbasics door D. Capon Vijf leraars van de bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge staken de koppen, en de kennis, samen. Het resultaat: een schitterende compilatie van alle basisr... »
De aardappel door A. Louwet De aardappel! Wie kent deze groente uit moeders of grootmoeders keuken niet? Hij staat elke week wel een keer op het menu. Toch springen we weinig creatief om m... »
Zelfgemaakte sandwichspreads en salades zijn een gezond en lekker alternatief voor het kant-en-klaar gekochte broodbeleg uit de winkel. </br>
</br>
Met dit... »
Lekker barbecueën & grillen door R. Hess In dit boek vindt zowel de vleesliefhebber als de vegetariër originele ideeën en recepten om vlees, vis en groenten te roosteren boven het smeulende vuur. Kla... »
Groot handboek koken door Claudia Bruckmann & Teubner In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voor... »
Lekker koken met sterren door A. Grootaers & W. Bru De beste en snelste recepten van Wout en Alain... »
Foodie! kaas door D. Wynter In dit heldere en handige lexicon vindt u informatie over het maken van kaas, de verschillende kaasfamilies en krijgt u gedetailleerde informatie bij iedere kaa... »