Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Fast food door P. Caignau de lekkerste klassiekers... »
Van de slager door L. Kitchen - Vlees kiezen, kopen en bereiden- Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de bes... »
Chocolade door F. van Arkel & Leonie van Mierlo De titels in de serie Heerlijk Genieten vallen op door hun handzame zakformaat, trendy thema's en toegankelijke recepten in combinatie met een hippe, originele ... »
Arabisch Kookboek door Janny de Moor Ooit weleens mezze gegeten, een groot aantal kleine voorgerechtjes? Of daoed pasja, spannend gekruide vleesballetjes? Of kent u het lekkere Arabische brood, cho... »
Indonesisch koken door Lonny Gerungan Indonesisch koken
het basiskookboek
Lonny Gerungan selecteerde voor dit basiskookboek 70 bekende en toegankelijke recepten uit de Indonesische keuken. Aan de ha... »
Macrobiotisch kookboek door C. Holt Bruine rijst met liefde. Liefde, vrede, bruine rijst zijn de basiselementen van het macrobiotisch koken. In volmaakte harmonie samengevoegd, leveren ze volwaard... »
De smaak te pakken door Angela Prins Wat is er leuker dan samen met vrienden koken? Goede ingrediĆ«nten uitzoeken in de winkel of op de markt, samen proberen en variĆ«ren, maar bovenal: samen opete... »