Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Puur genieten van thee door Timothy d'Offay Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee.Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon v... »
Mocktails door Anna-Rebecca Wiedermann & Stefan Adrian Shaken & stirredZonder is het nieuwe met: alcoholvrije cocktails geven een ware smaakexplosie! Mocktails met zelfgemaakte siropen, vers fruit, specerijen of kru... »
Bio door Jasper Van Papeghem Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang ge... »
Duitse en Oostenrijkse wijnen door Rudolf Pierik Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakg... »
De cocktailbar + De mocktailbar door Dan Jones & Fern Green Combideal: De cocktailbar + De mocktailbar<br/><br/>In 'De cocktailbar' staat alles wat je moet weten om 80 overheerlijke drankmixen te maken: klassiekers als B... »
Wine Folly Masterclass door Justin Hammack & Madeline Puckette <i>Wine Folly Masterclass</i> is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers.<i>Wine Folly Masterclass</i> is een must-have v... »
Gin & Tonic door Frederic Du Bois & Isabel Boons <p>De explosieve opkomst van gins - waarbij zelfs cocktailbars en restaurants hun eigen gin creĆ«ren - ginmenu's in de meeste bars en het rijke aanbod merken en ... »
Whisky Almanak door Becky Offringa & Hans Offringa LUSTRUMEDITIE 5de WHISKY ALMANAK5de geheel herziene speciale lustrumeditie van de Whisky Almanak, al 15 jaar het standaardwerk in Nederland voor de whiskyliefhe... »