Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 



Hapjes & Voorgerechten-200 recepten
Hapjes & Voorgerechten-200 recepten door Carla Bardi
Binnenkort een speciale gelegenheid en inspiratie nodig? Carla Bardi maakt je wegwijs in de wereld van amuses, hapjes en drankjes. Dit boek bevat meer dan 200 r... »
 
 
 
 
 

VAN BONKIE TOT BIER
VAN BONKIE TOT BIER door Ronald Boogaard
 »
 
 
 
 
 

Mega salades
Mega salades door
In een bowl, op een bord, als bijgerecht en verschillende dressings: het boek is compleet. De recepten zijn vegetarisch, met vlees of vis en overzichtelijk stap... »
 
 
 
 
 

Kiri en mini babybel
Kiri en mini babybel door Jean-Francois Mallet
Ook Kiri en Mini Babybel bekoren dertig recepten lang elke kaas- en kookfan. Van feestelijke aperitiefhapjes en smakelijke hoofd- en bijgerechten over hartverwa... »
 
 
 
 
 

Easy BBQ - zu Jeder Zeit
Easy BBQ - zu Jeder Zeit door Grill Guru
 »
 
 
 
 
 

Menu maison: deel 1 - herfst/winter (E-boek)
Menu maison: deel 1 - herfst/winter (E-boek) door Henri Kleinblatt & Livia Claessen
De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je tal van voorgerechten... »
 
 
 
 
 

FitFood made easy
FitFood made easy door Maaike Rijk & Sjanett de Geus
Of je nu graag wat wil afvallen, beter wil presteren, van vervelende lichamelijke klachten af wil komen of gewoon op zoek bent naar wat extra inspiratie in de k... »
 
 
 
 
 

De smaak van plezier
De smaak van plezier door
DE SMAAK VAN PLEZIER BY BARBECOOK® is een boek dat je gidst door de unieke wereld van het barbecueën. Met 100 diverse recepten en tal van tips & tricks willen w... »
 
 
 
 
 

From T-shirt to garden statue
From T-shirt to garden statue door J. de Roode
... »
 
 
 
 
 

Eten uit de krant
Eten uit de krant door P. Kerkhoven
Bananen zijn krom omdat ze omhoog groeien, het voorgerecht carpaccio dankt zijn bestaan aan een gravin met bloedarmoede en de strudel komt helemaal niet uit Tir... »