Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Samen koken en eten
Samen koken en eten door M. Schoonheim
... »
 
 
 
 
 

Koken met stoom en inductie
Koken met stoom en inductie door F. Scheys & P. Coucquyt
... »
 
 
 
 
 

Wat ben jij voor een kok
Wat ben jij voor een kok door H. Bogaarts, H. van Elswijk & P. Haaksman
Voor culinarie beterwter Pim Haksman werd het na twaalf jaar professioneel koken en nog ens twaalf jaar kooklessen geven in zijn kookcolleges tijd een kookboek ... »
 
 
 
 
 

Ik hou van lekker ...
Ik hou van lekker ... door A. Ribbers
... »
 
 
 
 
 

Ei
Ei door Nvt.
Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kunt u eindeloos var... »
 
 
 
 
 

Brood
Brood door Nvt.
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen al aan zijn eerste bakpogingen begi... »
 
 
 
 
 

Marokkaans
Marokkaans door Nvt.
Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Maro... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar de Perfectie
Op zoek naar de Perfectie door H. Blumenthal
Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Hij behaalde die onderscheiding in recordtijd. In 2005 riep een internationaal panel van 500 culinaire deskundigen zijn restaurant uit tot Het beste restaurant ter wereld. »
 
 
 
 
 

D'Antuono
D'Antuono door F. van Praag
Dit boek vertelt het verhaal van de familie d’Antuono, vanaf hun reis naar Nederland ruim veertig jaar geleden. Aan de hand van foto’s en interviews wordt de familie voorgesteld. En we krijgen ook een kijkje in hun keuken. Bijna 70 oer-Italiaanse recepten worden prijsgegeven, van de melanzane parmigiana, spaghetti vongole en pene arabiata tot de gamba’s in zeezout en vitello tonnato. »