Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Gezond eten om je cholesterol te verlagen
Gezond eten om je cholesterol te verlagen door C. Collins & D. Green
'Pas op, daar zit veel cholesterol in en dat is niet goed voor je'
Hoe vaak heb je dat niet gehoord?
Gelukkig weten we nu beter: het ei als beruchte 'cholestero... »
 
 
 
 
 

Gezond koken bij reuma
Gezond koken bij reuma door F. Bohlmann & G. Keysser

101 heerlijke recepten voor soepele gewrichten .



Hebt u ook wel eens - bij minimale belasting van de spieren - pijn in de gewrichten, aan de botten en ... »
 
 
 
 
 

Voedings- en receptenboekje
Voedings- en receptenboekje door G. MacKeith
Gillian McKeith is de bekende presentator van Wat je eet ben je zelf en schrijfster van Het ultieme gezondheidsplan. Ze legt de nadruk op gezond eten, maar ook ... »
 
 
 
 
 

365 BBQ & grillgerechten
365 BBQ & grillgerechten door H. Walden

Gerechten die in de openlucht bereid en gegeten worden, smaken verrukkelijk vers en zitten boordevol onweerstaanbare aroma s. Wat is er leuker dan een zonnige ... »
 
 
 
 
 

Fit en slank met het low-carb dieet
Fit en slank met het low-carb dieet door M. Grillparzer

Snel en gezond afslanken dankzij de juiste koolhydraten. Lekkere low-carbrecepten voor elke maaltijd.



Recent wetenschappelijk onderzoek levert het bewij... »
 
 
 
 
 

Mittamorfose
Mittamorfose door M. van der Maat
... »
 
 
 
 
 

101 Low-fat recepten
101 Low-fat recepten door
... »
 
 
 
 
 

Lekker & Licht 1 + 2
Lekker & Licht 1 + 2 door F. Vermeiren
Gezonde Slankrecepten Met Bodystyling... »
 
 
 
 
 

De oplossing
De oplossing door Laurel Mellin
tot 3 pond lichter in 3 dagen, zonder dieet... »
 
 
 
 
 

Het energie-kookboek
Het energie-kookboek door R.A. Hill
De meeste mensen eten te veel bewerkte en geraffineerde koolhydraten in de vorm van brood gebak koekjes en ontbijtvlokken. Als we dit soort voedsel verteren dan... »