Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Bestsellers

De kinderjaren van Jezus
71. De kinderjaren van Jezus door J.M. Coetzee
Ze zijn over de zee gekomen, de man en de jongen, en hebben in het opvangcentrum een nieuwe naam en persoonsgegevens gekregen. Simon vindt zwaar en uitputtend w... »
 
 
 
 
 

Het aanzien van 2012
72. Het aanzien van 2012 door Han van Bree
Het ski-ongeluk van prins Friso, het Kunduz-akkoord, de verkiezingen in de VS. Nieuws, rages en wereldschokkende gebeurtenissen in 2012. »
 
 
 
 
 

Gijp
73. Gijp door Michel van Egmond
Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafen... »
 
 
 
 
 

De expat
74. De expat door Patricia Snel
Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eige... »
 
 
 
 
 

Alle treitertrends
75. Alle treitertrends door Kees van Kooten
Jarenlang hekelde Van Kooten in zijn columns voor de Haagse Post moderne tijdsverschijnselen en modieus taalgebruik. In venijnige mono- en dialoogjes legt Van K... »
 
 
 
 
 

Daniel in de vallei
76. Daniel in de vallei door Jan Siebelink
Daniël in de vallei is de allereerste roman die Jan Siebelink schreef. Toen hij hem destijds ter publicatie voorlegde kreeg hij het advies het boek in een la t... »
 
 
 
 
 

De gevangene van de hemel
77. De gevangene van de hemel door Carlos Ruiz Zafón
Fermín Romero de Torres staat op het punt te trouwen met zijn geliefde Bernarda. Een bezoekje van een duistere persoon, kreupel en met slechts één hand, die ... »
 
 
 
 
 

Eet jezelf mooi, slank & gelukkig
78. Eet jezelf mooi, slank & gelukkig door Amber Albarda
Hoe laat je voedsel vóór je werken in plaats van tegen je? Voor iedereen die gezond maar ook lekker wil leven. »