Boek
Na DE BASIS komt HET PRODUCT. In De Basis gaven wij 150 bereidingstechnieken en recepten die elke amateurkok moet kennen, waarop hij kan voortbouwen in de keuken; Met dit tweede boek in een trilogie gaan we een stap verder.We vertrekken vanuit het product, het ingrediënt en geven de bereiding of 'behandeling' die naar onze mening de beste is om de smaak van dat product zo goed mogelijk naar voor te halen. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul? «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen berichten geplaatst op het prikbord van Het product.