Boek
Herman onthult de verborgen kwaliteit van Nederland (en soms het buitenland).
. Typische Herman-thema's: vette vis, sherry, schelpen en garnalen, knollen en peulen, orgaanvlees, eieren, zeldzame beesten, wild, kaas en desserts
. De circa 60 recepten gaan uit van verse ingrediënten en zijn allemaal gemakkelijk thuis klaar te maken
. Geïllustreerd met prachtige foto's
Herman dichtbij (en soms ver weg) is een ode aan ingrediënten van 'om de hoek': Nederlandse producten die met hart en ziel uit de grond zijn getrokken dan wel gefokt. Die spullen vertegenwoordigen helemaal Hermans smaak. Niet alles kan uit Nederland komen, dus moet Herman soms ver weg, voor de wijn, de sherry, deels de inspiratie en de kaas. De recepten sluiten aan bij de down to earth-aanpak en de opgerolde-mouwenmentaliteit van Herman en de producenten. Herman kookt zonder receptendwang, met pure bereidingen en gerechten die thuis goed zijn klaar te maken.
Herman den Blijker is dé culinaire sensatie van het moment. Hij staat aan de leiding van een aantal vooraanstaande restaurants. Daarnaast is hij presentator van succesvolle televisieprogramma's zoals Herrie in de keuken, Mijn tent is top en Herrie aan de horizon. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen berichten geplaatst op het prikbord van Herman dichtbij.