Boek
Een sfeervolle mix van Een huis in Toscane en Julie & JuliaAls Georgia's culinaire carrière in New York abrupt eindigt, ziet ze nog maar één uitweg: opnieuw beginnen in Toscane...Georgia Gray is de 'rising star'van de culinaire scene in New York. Ze is chef-kok in een toprestaurant waar ze avond aan avond de sterren van de hemel kookt. Zo ook de dag dat de beroemdste recensent van de stad komt eten. De avond is een doorslaand succes en de beloning in de vorm van 3 vorkjes (het hoogst haalbare resultaat) lijkt dan ook niet meer dan een formaliteit. Als de recensie wordt gepubliceerd en Georgia niet 3, maar slechts een halve vork toebedeeld heeft gekregen, zijn haar culinaire dagen in New York geteld. Als dan ook haar verloving nog verbroken wordt, vlucht ze naar Toscane.In Toscane zorgen de positieve energie in de keuken, het prachtige landschap en de nieuwe uitdaging ervoor dat Georgia langzaam weer opkrabbelt. Als Gianni, de sexy wijnboer van twee deuren verder, haar een aanbod doet dat geen enkele chef zou weigeren, besluit Georgia tegen alle verwachtingen in haar dromen te volgen en keert ze terug naar New York. Maar of die stad zit te wachten op haar terugkomst is nog maar de vraag...Jenny Nelson woont met haar man in New York en werkt als redacteur en producer voor onder ander vogue.com en style.com. Georgia's kooklessen is haar eerste boek. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »