Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik ben Pippi niet!
Ik ben Pippi niet!
<p>'Ik ben Pippi niet!' is het nieuwe prentenboek van Yvonne Jagtenberg, die in 2020 een Gouden Penseel won voor het prentenboek 'Hup Herman!'. En ook dit pr... »
 
 
 
 
 

Balotje
Balotje
<p>Deze pop heet Balotje en is een ondeugend, sterk en slim meisje. Vrolijk, maar ook weleens een beetje bang. Balotje houdt van paarden, ballet en beren. Ze... »
 
 
 
 
 

Hup Herman!
Hup Herman!
Nieuwe serie prentenboeken over gevoelens.De Herman-verhalen: filosofisch, aanleiding voor gesprekken en lesmateriaal voor jonge kinderen »
 
 
 
 
 

Het grote Balotje luisterboek
Het grote Balotje luisterboek
Dit is een luisterboek vol verhalen en liedjes over Balotje, een ondeugend en ondernemend meisje. Ze is sterk, slim en soms een beetje bang. Ze is vrolijk en... »
 
 
 
 
 

Set 25 x Prentenboek Kinderboekenweek 2023
Set 25 x Prentenboek Kinderboekenweek 2023
De bestelperiode is gesloten. Je kunt nog nabestellen, maar je order komt op de reservelijst. Levering van producten is alleen gegarandeerd indien je besteld... »
 
 
 
 
 

Balotje is jaloers
Balotje is jaloers
Balotjes nieuwe buurmeisje heeft een grappig hondje, een schommel en een grote stoere broer. Alles aan Li is leuk en mooi, vindt Balotje. Maar vandaag heeft... »
 
 
 
 
 

De B van Balotje!
De B van Balotje!
<p>De B van bang, van boos en blij. De B van Balotje want zij is net als jij! Deze fijne Balotje-bundel van Yvonne Jagtenberg bevat vier klassieke verhalen: ... »
 
 
 
 
 

Balotje op vakantie
Balotje op vakantie
Balotje gaat op vakantie. Met de auto naar een ander land. Balotje kijkt uit het raam. Naar de auto's en de mensen. 'Papa?' vraagt ze. 'Is er in dat andere l... »
 
 
 
 
 

Vlo in een flow
Vlo in een flow
 »
 
 
 
 
 

balotje op vakantie
balotje op vakantie
boek+strandbal cadeau. Balotje gaat op vakantie. Met de auto naar een ander land. Balotje... »