Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

New York Compleet
New York Compleet
Ontdek de 'Big Apple' aan de hand van de echte New York kenners! New York is magisch, trekt ieder jaar meer toeristen. Op Times Square en omgeving zit de cha... »
 
 
 
 
 

Van Arena naar Witte Huis
Van Arena naar Witte Huis
Op bezoek bij de kandidaten. In het voetspoor van Willem Post gaat u op politiek avontuur door het Amerikaanse platteland. Een fascinerende reis van het bero... »
 
 
 
 
 

Amerikaanse paradox
Amerikaanse paradox
 »
 
 
 
 
 

Obamawereld
Obamawereld
Op de verkiezingsdag 4 november vertrok Willem Post vanuit de studio van het televisie-programma ‘Goedemorgen Nederland’ naar Chicago. Vlak voor het sluite... »
 
 
 
 
 

De magie van New York
De magie van New York
New York is de stad der steden waar vrijwel iedere bezoeker verliefd op wordt. De ultieme smeltkroes van culturen. De stad elek­trificeert, werkt als een ma... »
 
 
 
 
 

Jeb Bush
Jeb Bush
In 2016 kan de familie Bush unieke geschiedenis schrijven. Een derde Bush in het Witte Huis! Dat is belangrijk nieuws. Willem Post legt op heldere wijze uit ... »
 
 
 
 
 

New York specials
New York specials
In het boek New York Specials gaat u met Amerika-deskundige Willem Post en vormgever Ton Wienbelt op fascinerende ontdekkingsreis naar het beroemde Manhattan... »
 
 
 
 
 

De ziel van Amerika
De ziel van Amerika
In de jaren negentig dachten nog velen dat de Amerikaanse democratie het model voor de hele wereld zou worden. De Koude Oorlog was gewonnen. Het einde van de... »
 
 
 
 
 

De spiegel van Amerika
De spiegel van Amerika
De nieuwe president temidden van boze burgersHet wonder van de Verenigde Staten is dat het één land is. Een kleurrijk mozaïekvan burgers afkomstig immers ... »
 
 
 
 
 

Vergeten verhalen
Vergeten verhalen
Vrijheid is niet vanzelfsprekendWie vanuit de lucht inzoomt op Den Haag ziet een stad waar nog veel herinnert aan de Tweede Wereldoorlog. De bunkers in de du... »