Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gordon
Gordon
Gordon is een opschepper die altijd de andere locomotieven vertelt hoe ze zich moeten gedragen. Zo vindt Gordon dat je als locomotief niet te veel moet fluit... »
 
 
 
 
 

Thomas en het vuurwerk
Thomas en het vuurwerk
Thomas is boos op James als hij het vuurwerk mag ophalen. Maar als James onderweg pech krijgt, merkt Thomas dat ze heel nuttige locomotieven worden als ze go... »
 
 
 
 
 

Sporen naar getallen
Sporen naar getallen
Rijd een rondje met Thomas en zijn vriendjes over het eiland Sodor. Er is heel veel te zien. Tel alles wat je ziet en kijk daarna onder de flapjes of je het ... »
 
 
 
 
 

Spelen met Thomas
Spelen met Thomas
Met 10 leuke magneetjes van Thomas en zijn vriendjes.Ga met Thomas en zijn vriendjes op avontuur op het eiland Sobor. Zoek de magneten bij elkaar en maak de ... »
 
 
 
 
 

Ken je mijn vriendjes al?
Ken je mijn vriendjes al?
Thomas wil jou voorstellen aan zijn vriendjes. De locomotieven hebben het druk vandaag. Ze moeten passagiers ophalen, wagons trekken en elkaar helpen. Dus st... »
 
 
 
 
 

Henry
Henry
Henry de Groene Locomotief voelt zich vaak zwak. Hij heeft al nieuwe onderdelen gekregen en een nieuwe verflaag, maar dat heeft niets geholpen. De stoker wee... »
 
 
 
 
 

Thomas'handige woordenboek
Thomas'handige woordenboek
Kinderen maken samen met Bobo de clown een ritje over het eiland in hun lievelingslocomotief. Onderweg leren ze woorden herkennen en breiden ze hun woordensc... »