Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoog spel
Hoog spel
In tegenstelling tot andere politici is Ethan Carrick eigenlijk een ontzettend aardige vent. En sexy. Rijk. En spannend. Maar bovenal is hij de belangrijkste... »
 
 
 
 
 

De cupcakekit
De cupcakekit
Heerlijke cupcakes om uzelf te verwennen!<br/><br/>Cupcakes zijn kleine cakes. Net genoeg om je verlangen naar cake te stillen, maar niet zoveel dat je er vo... »
 
 
 
 
 

Waarom doet mijn hond dit?
Waarom doet mijn hond dit?
Iedere hondenbezitter vraagt zich regelmatig af wat er schuilgaat achter het gedrag van zijn huisdier. Dit boek biedt een verrassend inzicht in de ware aard ... »
 
 
 
 
 

Smakelijke cadeautjes
Smakelijke cadeautjes
Niets is leuker om te geven - op een verjaardag of een ander feestelijk moment - dan een heerlijk zelfgemaakt cadeautje. Steeds meer mensen herontdekken het ... »
 
 
 
 
 

500 Italiaanse gerechten
500 Italiaanse gerechten
Deze receptenverzameling biedt maar liefst 500 ideeën voor een Italiaans getinte maaltijd, van een informeel etentje met vrienden tot een meergangendiner vo... »
 
 
 
 
 

Vrolijk kerstfeest!
Vrolijk kerstfeest!
[Vrolijk kerstfeest!]
Kerst is de uitgesproken gelegenheid om vrienden en familie een wenskaart te sturen. En wat is er nou leuker dan een zelfgemaakte wensk... »
 
 
 
 
 

Cakepops
Cakepops
Een nieuwe hype of een blijvertje? Waarschijnlijk het laatste want cake pops met al zijn varianten zijn gewoon super leuk om te maken en ook nog eens erg lek... »
 
 
 
 
 

Liefdeskrabbels
Liefdeskrabbels
Liefdeskrabbels is het perfecte geschenk voor verliefden en geliefden. <br/><br/>Als gras door beton kan groeien, dan kan liefde je op elk moment in je leven... »
 
 
 
 
 

De allermooiste Fimosieraden
De allermooiste Fimosieraden
Het boek start met een introductie van de basistechnieken en uitleg over het benodigde gereedschap. De vele ‘technische’ foto’s ondersteunen de uitleg ove... »
 
 
 
 
 

De studentenkookgids
De studentenkookgids
Meer dan 200 overheerlijke pastasauzen voor bij gedroogde of verse pasta.<br/><br/>Van klassieke sauzen als Bolognesesaus en Saus van geroosterde groenten to... »