Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Reis om de wereld in 80 dagen
Reis om de wereld in 80 dagen
Dit verhaal over Phileas Fogg speelt bijna 150 jaar geleden in Engeland... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
Het tweede boek van de hand van René Appel in onze serie Misdadig beschrijft hoe Roy langzaam afglijdt in de criminaliteit.

In Tweestrijd is Manon gelukki... »
 
 
 
 
 

De geur van regen
De geur van regen
Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op een jonge vrouw die zij ternauwernood overleeft. Een paar dagen later wordt in ee... »
 
 
 
 
 

X-factor
X-factor
een moment kan voorgoed je hele leven veranderen. Picture This. Het licht is fel. Het is heet. De jongens van de band staan achter me.... »
 
 
 
 
 

Game over / Date
Game over / Date
In dit boek lees je twee spannende verhalen over de leerlingen van het Klaver College. In het eerste verhaal Game over wordt Jos onterecht beschuldigd van di... »
 
 
 
 
 

Hoe verzorg je een baby?
Hoe verzorg je een baby?
praktische tips in gewone taal. »
 
 
 
 
 

De biecht
De biecht
De Biecht is een indrukwekkend verhaal over de donkere kant van de liefde. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog verlooft Maria zich met Jan, een jongen uit een r... »
 
 
 
 
 

SMS Moord en andere verhalen
SMS Moord en andere verhalen
Drie verhalen over moord, drugs en het wel of niet geven van hulp. Verhalen in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 13 jaar. »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Marco
Het verhaal van Marco
Beeldboek. Het verhaal van Marco is deel vier van onze makkelijkste serie voor... »
 
 
 
 
 

Bij ons in het dorp
Bij ons in het dorp
Na de Tweede Wereldoorlog gebeurt er niet veel op hert Nederlandse platteland. In het dorp Caddum al helmaal niet. De Vrienden Hein Henk en Gijs vervelen zic... »