Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In de schaduw van het Palazzo
In de schaduw van het Palazzo
Luca Chancellor beseft op een dag dat zijn leven leeg is: zijn huwelijk is voorbij, hij ziet zijn twee dochtertjes nauwelijks en zijn veeleisende baan is nie... »
 
 
 
 
 

Aan het eind van de wereld
Aan het eind van de wereld
Een jonge vrouw, een onontkoombaar lot...Op de avond van haar dertiende verjaardag zweert Jane Howard in het bijzijn van haar ruziĆ«nde ouders dat ze nooit z... »
 
 
 
 
 

Starbucks
Starbucks
Van Koffiezaak tot wereldsucces<br/><br/>Met meer dan 3000 koffiezaken in 37 landen is Starbucks wereldwijd een begrip. Maar hoe maakte Starbucks van koffie ... »
 
 
 
 
 

Als nieuw
Als nieuw
Als nieuw staar vol met betaalbare en verrassend simpele ideen,... »
 
 
 
 
 

De smaak van mijn herinnering
De smaak van mijn herinnering
Gravad lax, aardbeientaart, de speciale gebakken aardappelen van mijn grootvader, rijstpudding, stroganov, de geur van rozenblaadjes en jasmijn in de warme z... »
 
 
 
 
 

De Attractor Factor
De Attractor Factor
We kennen het allemaal: je doet precies wat je moet doen om iets voor elkaar te krijgen, en toch lukt het niet. Oorzaak: het gaat er niet om wat je doet, maa... »
 
 
 
 
 

Schilderen met kinderen
Schilderen met kinderen
Na een inleidende uitleg over materialen en gereedschappen beschrijft Martin de eigenschappen van acrylverf. Daarna vertelt hij welke voorbereidingen er getr... »
 
 
 
 
 

Slangenkuil
Slangenkuil
Na het oplossen van een gruwelijke kindermoord mag Adelia Aguilar tot haar teleurstelling niet terugkeren naar de medische school in Salerno. Haar ongewone v... »
 
 
 
 
 

Keuze
Keuze
Eliyahu Goldratt is een fenomeen. Zijn zogeheten Theory of Constraints (toc) wordt tegenwoordig op vrijwel elke businessopleiding en bij elke mba-leergang ge... »