Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Evi
Evi
Een jonge vrouw pleegt zelfmoord. Haar vader blijft radeloos achter met een afscheidsbrief die meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Een psycholo... »
 
 
 
 
 

Eeuwig donker
Eeuwig donker
Jelena wordt geboren op de Krim in de nadagen van het communisme en vestigt zich na diverse omzwervingen in Rotterdam. Rechercheur Jan Vos doet daar met zijn... »
 
 
 
 
 

Eeuwig Donker
Eeuwig Donker
Rechercheur Jan Vos doet samen met zijn partner onderzoek naar de gruwelijke moord op twee jonge loverboys. Terwijl het onderzoek moeizaam vordert, maakt Car... »
 
 
 
 
 

R.I.P.
R.I.P.
Tjeerd Langstraat had alles mee. Eigenaar van een jonge, groeiende uitgeverij, leuke klussen in de horeca, een fijne relatie, prachtig huis in het centrum va... »
 
 
 
 
 

Villa Gladiola
Villa Gladiola
Voor het derde jaar op rij is er een jonge vrouw verdwenen op de slotdag van de Nijmeegse Vierdaagse. Enkele maanden later wordt zij dood gevonden op landgoe... »
 
 
 
 
 

Yasmina
Yasmina
Yasmina is een jonge Iraanse vrouw die gevangen zit in de beruchte Evin-gevangenis in Teheran. Haar celgenoot is Jale, een oudere vrouw die Yasmina de martel... »
 
 
 
 
 

Eeuwig Donker
Eeuwig Donker
 »
 
 
 
 
 

Zuiver geweten
Zuiver geweten
 »
 
 
 
 
 

Villa Gladiola
Villa Gladiola
In 1981 wordt er een man halfdood aangetroffen aan de kant van de Waal. Hij heeft allemaal rare wondjes op zijn rug en een leren band om zijn pols. Het blij... »
 
 
 
 
 

Start je webwinkel
Start je webwinkel
Hoe zorg je dat je webwinkel succesvol wordt en blijft? Een webwinkel starten wordt steeds populairder onder Nederlanders. Helaas stopt een groot aantal webw... »