Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onderbuik
Onderbuik
'Ik staarde hem na, mijn handen rond het tafelbladgeklemd. Ik wist niet dat ik zo kon haten. Ik klampteme vast aan dat gevoel. Staarde naar de wonde aan debi... »
 
 
 
 
 

S.O.S. Slaap
S.O.S. Slaap
Niet kunnen slapen, niet wakker kunnen blijven, dag-nachtritme omkeren, slaapwandelen... een rustige slaap is geen evidentie en hoe ouder we worden hoe vaker... »
 
 
 
 
 

Het college: verzamelbox
Het college: verzamelbox
Verzamelbox van de spannende reeks Het college. »
 
 
 
 
 

In real life
In real life
<P>Het leven stelt geen vragen. Niels stelt ze wel. (Jammer genoeg voor hem.)</P><P>De vragen tollen door zijn hoofd. Waarom hij zijn benen moest laten breke... »
 
 
 
 
 

Onderstroom
Onderstroom
Het is een traditie: wie in het vijfde jaar zit, moet mee op survivalkamp op een eilandje voor de Noordzeekust. Een onheilspellende boodschap op de eerste av... »
 
 
 
 
 

Allemachtig
Allemachtig
We willen graag controle over wat rond en met ons gebeurt. En dat kan. Want veel meer dan met zaken als geld of positie heeft macht te maken met de juiste mi... »
 
 
 
 
 

2
2
 »
 
 
 
 
 

Ondergang
Ondergang
Zeven Japanse leerlingen komen tien dagen naar het College voor een uitwisselingsproject. Alles is tot in de puntjes geregeld, tot blijkt dat de bus met leer... »
 
 
 
 
 

De spookspeurders en het spookhuis
De spookspeurders en het spookhuis
Wat is er toch met Lodes beste vriend Lou aan de hand? Hij is constant moe en snauwt iedereen af. Lou slaapt al wekenlang niet meer, er gebeuren namelijk ... »