Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stern
Stern
Hugo Stern is een toegewijde basisschoolleraar. Met zijn vrouw Merel en hun achttienjarige zoon Bram leidt hij een aangenaam leven in Amsterdam-Zuid. Maar al... »
 
 
 
 
 

De allestafel
De allestafel
'Al ruim vijftien minuten houdt Mark Oldings drie paar sokken in zijn handen. Het gaat tussen witte sportsokken, een paar gewone witte sokken en een paar zwa... »
 
 
 
 
 

Het archief
Het archief
 »
 
 
 
 
 

De massagesalon
De massagesalon
Vanuit zijn studentenkamer heeft een jongeman uitzicht op een erotische massagesalon. Vanaf een afstand registreert hij het spel tussen de vrouwen en klanten... »
 
 
 
 
 

Ultimatum
Ultimatum
Na de onopgehelderde moord op zijn vrouw leidt voormalig psychiater Aron Mulder een teruggetrokken leven in hun vakantiebungalow. De geruchten over zijn betr... »
 
 
 
 
 

Bowlen in Philadelphia (set)
Bowlen in Philadelphia (set)
Thomas Heerma van Voss (*1990) publiceerde in 2016 bij uitgeverij B for Books het Literaire Juweeltje 'Dat wat overblijft', een heel broeierig verhaal over e... »
 
 
 
 
 

De Allestafel
De Allestafel
Thomas Heerma van Voss De Allestafel Al ruim dertig minuten houdt Mark Oldings drie paar sokken in zijn handen. Het gaat tussen witte sportsokken een paar g... »
 
 
 
 
 

Het archief
Het archief
 »
 
 
 
 
 

De Poezenkrant
De Poezenkrant
 »