Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

Fluweel
Fluweel
<p>Deel 26 van de <em>Eve Dallas</em>-serie</p><p>Een meisje van acht wordt zwaar getraumatiseerd gevonden in een steegje. Ze herinnert zich niets meer en kr... »
 
 
 
 
 

100% Portugees
100% Portugees
100% PORTUGEESDE TAALGIDS VAN NU!Met deze taalgids maak je in no-time duidelijk wat je wilt. De handige APP voor je mobiele telefoon* helpt je alles goed uit... »
 
 
 
 
 

Dumonts kleine Tapas lexicon
Dumonts kleine Tapas lexicon
Tapas en fingerfood uit alle windstreken van A tot Z<br/>* Nationale tradities<br/>* Geschiedenis<br/>* Voorbereiden en garneren<br/>* Tientallen recepten<br/> »
 
 
 
 
 

De kunst van mozaïek
De kunst van mozaïek
In De kunst van mozaïek komen alle facetten van deze kunstvorm aan bod. Inspiratie en praktijk gaan hand in hand. Het boek start met de historie van mozaïe... »
 
 
 
 
 

Vermoorde getuige
Vermoorde getuige
<p>Meer dan 100.000 verkochte boeken in Nederland en Vlaanderen

Roarke, de man van politieagente Eve Dallas, produceert een nieuwe vertolking van ... »
 
 
 
 
 

Piratenschip
Piratenschip
Bevaar de zeeën met deze ontdekkingsgids en kom alles te weten over de meest angstaanjagende piraten uit de geschiedenis.In dit pakket vind je een bouwpakke... »
 
 
 
 
 

500 witte wijnen
500 witte wijnen
In deze onmisbare gids over de wereld van witte wijn vindt u uitleg over proeven, kiezen, bewaren en serveren. 500 Witte Wijnen is in heldere, begrijpelijke ... »