Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verloren nachten
Verloren nachten
 »
 
 
 
 
 

San Miguel
San Miguel
Op het kleine, woeste eiland San Miguel vestigen zich twee families. Ze willen een nieuw leven starten en jagen hun dromen na - in pure vrijheid en genietend... »
 
 
 
 
 

De tortillagrens
De tortillagrens
De Mossbachers wonen in een aangename buitenwijk in Californië. Kyra is makelaar, haar man Delaney publiceert over natuur en milieu en zorgt voor het huisho... »
 
 
 
 
 

Wie storm zaait
Wie storm zaait
Twee buitenstaanders worden verliefd op elkaar - samen tegen een wereld vol burgermannetjes, wetsdienaren en kwaadwillenden. Adam, zoon van een schooldirecte... »
 
 
 
 
 

Talk talk
Talk talk
Talk Talk is op het eerste oog vooral een spannend kat-en-muisspel. Maar in één moeite door laat Boyle zien hoe kwetsbaar ons 'zelf' geworden is in een tij... »
 
 
 
 
 

Water Music
Water Music
Thief and whoremaster Ned Rise and explorer Mungo Park join forces in the darkheart of deepest Africa to find the source of the Niger River.Funny bawdy full ... »
 
 
 
 
 

The Women
The Women
Library Edition »
 
 
 
 
 

Tooth And Claw
Tooth And Claw
This new collection of short stories from T. C. Boyle finds him at hismercurial best. Inventive wickedly funny sometimes disturbing these arestories about dr... »
 
 
 
 
 

Wie storm zaait
Wie storm zaait
Wie storm zaait’ van T.C. Boyle vertelt het verhaal van Adam. Hij is een tijdbom: hij vliegt van alle scholen, gaat van de ene psychiater naar de andere, v... »
 
 
 
 
 

Duyvels end
Duyvels end
Walter Van Brunt, Amerikaans nihilist van Zeeuwse origine, verliest in de oudejaarsnacht van 1968 bij een motorongeluk zijn linkervoet. Hoewel hij bij een ee... »