Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sarcastisch woordenboek
Sarcastisch woordenboek
Domheid tolereren? Nergens voor nodig!<br/><br/>Waarom zou je de bekrompen gedachten van het gepeupel dat je dag in dag uit tegenkomt nog langer dulden! Jame... »
 
 
 
 
 

Gr 6
Gr 6
 »
 
 
 
 
 

401 boeddhistische inspiraties voor een liefdevol leven
401 boeddhistische inspiraties voor een liefdevol leven
In 401 boeddhistische inspiraties voor een liefdevol leven zijn boeddhistische citaten en spreuken over liefde verzameld. De teksten helpen je een liefdevoll... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van TopGear
Het grote boek van TopGear
HI! Hier Tom Croose! Nee, niet de superster uit Hollywood en de snelste man op het testcircuit van Top Gear. Ik kom uit Huddersfield en heet gek genoeg hetz... »
 
 
 
 
 

Vader
Vader
UNIEK CADEAU VOOR VADER & MOEDERDAG. Zie ook de titel MOEDER<br/><br/>De vaderfiguur heeft een bijna mythisch aura. Afwisselend wordt hij overladen met schu... »
 
 
 
 
 

Pizza
Pizza
Lang leve de pizza! U heeft nu een boek in handen boordevol verrassende recepten voor pizza’s en voor het zelf thuis maken van pizzadeeg. De recepten zijn z... »
 
 
 
 
 

De sprookjes van Andersen
De sprookjes van Andersen
De Deense schrijver, dichter en toneelauteur Hans Christian Andersen (1805-1875) schreef 156 sprookjes die sinds hun verschijning een vaste plaats hebben ver... »
 
 
 
 
 

Jonge dieren
Jonge dieren
Het is een mooie dag en Konijntje gaat naar de boerderij, waar een verrassing wacht! Kinderen vinden het prachtig om op de knoppen te drukken en de geluiden ... »
 
 
 
 
 

Access 2010
Access 2010
De slimme methode om stap voor stap met Access 2010 te leren werkenLeren was nog nooit zo gemakkelijk U bepaalt zelf het tempo en leest alleen wat u op dat m... »
 
 
 
 
 

Een leven lang supersex
Een leven lang supersex
Is het mogelijk om verliefd te blijven en toch regelmatig goede, hartstochtelijke seks te hebben, met dezelfde passie als in het begin?<br/>Tracey Cox weet z... »