Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Australië
Australië
Het boek
Lannoo's blauwe reisgids Australië stelt het vijfde continent voor in zijn fascinerende veel-zijdigheid - van de eenzame outback tot de levendige... »
 
 
 
 
 

Zo maak je dat!
Zo maak je dat!
Je afvalzak is een schatkist<br/><br/>Door de opwarming van de aarde en het opraken van traditionele energiebronnen als aardolie, worden we steeds bewustere ... »
 
 
 
 
 

De smaak van reizen
De smaak van reizen
Elke fijnproever laat zich met plezier verleiden door deze delicieuze gerechten, kleurrijke markten en befaamde restaurants. Dankzij De smaak van reizen ontd... »
 
 
 
 
 

400 Droomreizen
400 Droomreizen
Al meer dan een eeuw reist National Geographic de wereld rond om verslag te doen van de meest verrassende en exotische plekken. In dit boek vindt u een selec... »
 
 
 
 
 

Freud...off the record
Freud...off the record
De interessantste en kleurrijkste figuren uit het verleden zouden ons veel kunnen vertellen, als we maar een uurtje van hun tijd hadden kunnen lenen… De Off... »
 
 
 
 
 

Kijk mee Onderwater avontuur
Kijk mee Onderwater avontuur
Ga je mee, samen met Julia en Daan, in de onderzeeër? Onder water zie je heel veel mooie dieren en kleuren. Wist je dat er zoveel verschillende dieren in ze... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs
<i>Wat & Hoe</i> maakt reizen tot een plezier!Inspirerende achtergrondartikelen om in de stemming te komenUitgebreide informatie over de bezienswaardighedenA... »
 
 
 
 
 

Dinosaurussen
Dinosaurussen
Met meer dan 90 van de vreemdste en griezeligste dinosauriërs en andere prehistorische wezens. Inclusief kleurenafbeeldingen van elke dinosauriër, met opm... »
 
 
 
 
 

Lekker!
Lekker!
Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder h... »
 
 
 
 
 

Mindfood
Mindfood
Mindfulness vervult een steeds groter wordende rol bij de praktische aanpak van psychische problemen. Zo kan mindfulness hulp bieden bij angst, paniek, pijn ... »